2015/4
17.03.2015

2015/4
17.03.2015
Obsah vydání
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.
Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.
K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.
Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.

< 20 min
4,1
Opékaný salát s tofu a chilli papričkou

< 20 min
4,3
Vejce Benedikt

< 60 min
4,3
Kapsy se špenátem a fetou

< 15 min
4,5
Vaječná omeleta se salátkem

> 60 min
4,4
Pomalu pečená jehněčí kýta & brambory boulangère

< 90 min
4,1
Králík cibulář

< 75 min
3,7
Kremrole

< 90 min
3,9
Punčové řezy

< 90 min
3,8
Mrkvový dort

< 90 min
4,2
Větrník

> 60 min
3,6
Koňakové špičky

< 20 min
4,5
Polévka z podmáslí s křenovými šťouchanými bramborami

> 60 min
4,0
Meruňkový koláč z podmáslí

< 45 min
4,0
Suflé

> 60 min
4,1
Králík v hrníčku

< 10 min
3,6
Čajová vejce

< 30 min
4,8
Polévka s knedlíčky v salátových listech

< 60 min
4,8
Špenátové nudle

< 60 min
4,3
Pražená cizrna z trouby

< 20 min
4,5
Citronovo-makové bábovičky

< 20 min
3,9
Vrstvené vaječné skleničky

< 30 min
4,0
Čokoládové sušenky

< 50 min
4,8
Velikonoční nádivkové muffiny

< 20 min
4,7
Salát s vejcem

< 90 min
4,4
Babiččin mazanec

< 50 min
4,2
Kapr na kmíně

< 60 min
4,3
Škvarkové bochánky

< 60 min
4,4
Zelená polévka

> 60 min
4,9
Smažené jižanské kuře se salátem Coleslaw & domácími bulkami

< 30 min
4,4
Bezé roláda

> 60 min
3,7