Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)
25. 8. 2023
Opékané škubánky naslano s kysaným zelím
Apetit
Opékané škubánky naslano s kysaným zelím
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (6x)

V jižních Čechách říkali škubánkům šterc a podávali je nasladko, ale i naslano – se škvarky nebo s opečeným ,tlustým‘ z uzeného masa. My jsme k nim přidali navíc smaženou cibuli a čerstvé jarní cibulky.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2492 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 443 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články