Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
3,9 (12x)
28. 6. 2021
Krůtí stehno pečené na špeku, česneku a rozmarýnu a krupicové noky se špenátem
Apetit
Krůtí stehno pečené na špeku, česneku a rozmarýnu
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
3,9 (12x)

Horní krůtí stehno je skvělý kousek masa – nejsou v něm dlouhé ostré šlachy jako v paličce a přitom má krásné šťavnaté maso typické pro stehýnko! Krůtí stehno pečené na špeku, česneku a rozmarýnu je fantastická kombinace, kterou doladí k dokonalosti jemné krupicové noky se špenátem. Neotřelé slavnostní jídlo si oblíbí celá rodina.


Nezhasínat obrazovku
pro 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 158.5 kcal
  • Bílkoviny 7.25 g
  • Sacharidy 3.75 g
  • Tuky 12.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/5

V květnovém Apetitu najdete recepty na svěží májové menu nebo 5 večeří, v nichž hraje prim křehká a křupavá zelenina. Nechybějí sladké dobroty plné prvního letošního ovoce – těšte se na snadnou šlehačkovou roládu s jahodami či rebarborovou galetku. Hvězdou sezony je v květnu chřest. Čekají vás tipy, jak v kuchyni neplýtvat, a přitom se dobře najíst. Vyzkoušeli jsme za vás nákupy s ohledem k planetě, víme, jak využít do posledního kousku každou surovinu, a o tipy na šetrné vaření i recepty se s námi podělili autoři kuchařky Zachraň jídlo v kuchyni. Veronika Koko Šmehlíková zase čtenářům poskytla bonusové recepty a triky, které se nevešly do jejího televizního pořadu Menu pro Emu. Apetit, napsáno s chutí