Nová registrace Zapomenuté heslo

Párování s vínem

Párování s vínem je umění kombinovat víno s jídlem tak, aby se vzájemně doplňovaly a zvýrazňovaly chuťové nuance. K bílému vínu se často hodí lehčí pokrmy jako ryby, kuřecí maso nebo saláty, zatímco k červenému vínu se skvěle pasují výraznější pokrmy, jako je hovězí maso, sýry nebo grilovaná zelenina. Párování s vínem není jen pro odborníky – stačí se řídit několika základními pravidly a ochutnávat. Pokud chcete zlepšit své gastronomické zážitky, správné víno může pozvednout každé jídlo na novou úroveň.

Krevety v bublinkách
< 45 min
5,0

Krevety v bublinkách

Pomalu pečené hovězí
Uzené maso s povidlovou omáčkou a bramborovými šiškami
Těstoviny s mletým hovězím a fazolemi
Srnčí hřbet s povidlovou omáčkou a plackami
38receptů
Co s nedopitým vínem? Připravte z něj maso po burgundsku, francouzskou cibulačku nebo buchtičky se šodó
Hovězí maso na víně se žampióny
Vepřová saltimbocca
Candát na víně
23receptů
Nejlepší kombinace masa a hroznů aneb Připravte si maso na víně
Salát Waldorf s medem
5receptů
Menu k vinobraní: 5 receptů s hroznovým vínem

Všechny kategorie článků