< 60 min
4,5
Burgery z krůtího masa a cukety s jarní cibulkou a římským kmínem
< 30 min
0,0
Pečená jehněčí kýta s kaparovým máslem a mátovou omáčkou
< 30 min
5,0
Jehněčí kýta s jarní zeleninou a mátovou omáčkou
< 60 min
3,0
Masové koule s mátovou omáčkou
< 30 min
3,1
Těstoviny s chřestem a mátovou omáčkou
< 60 min
4,2
Jehněčí kebab
< 30 min
4,8
Mátová omáčka
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví