Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (13x)
23. 3. 2016
Stehýnka s petrželkou a česnekem
Apetit
Stehýnka s petrželkou a česnekem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,2 (13x)

Vůně a chuť pečeného, a přitom troubu ani nezapnete. Můžete podávat s libovolnou zeleninou.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1064.75 kcal
  • Bílkoviny 72.5 g
  • Sacharidy 1.25 g
  • Tuky 88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Veru
20.02.2008 22:18
Je to výborné jídlo, dělala jsem dnes pro sebe na zkoušku a o víkendu servíruju na oběd. Jako příloha mi moc chutnal kuskus. Jen nevím, jak docílit toho, aby při závěrečném odstátí nezoxidoval česnek do zelena :-( Příště ho asi zkusím přidat hned při opékání masa.
  profile image
Alena
31.08.2007 10:03
Recept se nachází v č.2/05, str.13
  profile image
Veronika
09.06.2006 18:08
Toto jídlo si naše rodina hodně oblíbila, děláme ho několikrát do měsíce, akorát jsme nechali stehýnka marinovat v česneku přes noc, chuť je potom výraznější.
  profile image
Monika
25.03.2006 12:01
Vynikající a jednoduché jídlo.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005