Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
18. 5. 2022
Sendvič larb gai
Apetitonline.cz
Sendvič larb gai
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

Populární thajský masový salát jsme vložili do bagety a byl to dobrý nápad – sendviče larb gai totiž mizely tak rychle, že jsme je skoro nestíhali vyfotit.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA LARB GAI

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1738 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 340 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: adela.peckova , z vydání Apetit Sendvič larb gai

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.