< 20 min
5,0
Špagety s libečkovým pestem
< 90 min
4,8
Arašídové věnečky se slaným karamelem a čokoládovou tonka ganache podle Josefa Maršálka
< 120 min
5,0
Pusinky se slaným karamelem
< 90 min
4,4
Banánovo-čokoládová bábovka s karamelovou polevou a arašídy
< 30 min
4,8
Krevety s pomelem
< 60 min
3,8
Maxi sušenka z pánve
< 30 min
3,0
Krevetové gyozy s vývarem
< 60 min
5,0
Kuřecí špízy s arašídovou omáčkou
< 30 min
4,8
Pad thai s krevetami
< 30 min
4,5
Smažená květáková rýže s volským okem
< 20 min
1,6
Arašídovo-vignová polévka
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví