Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
30. 3. 2006
Ryba ve slanině


< 30 min
0,0 (0x)
Kousky ryby bez kůže drží díky plátkům slaniny krásně pohromadě a chuťově spolu skvěle ladí

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 943.75 kcal
  • Bílkoviny 126.25 g
  • Sacharidy 3.75 g
  • Tuky 45.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Ryba ve slanině

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

ryby

Setkání s autorkami Edice Apetit a křest kuchařky Ryby a plody moře

Těšíme se na vás ve čtvrtek 19. dubna od 16.30 do 18.30 v knihkupectví Kanzelsberger na Andělu v Praze (najdete ho u vchodu do stanice metra). Za nákup kuchařky nebo kuchařek dostane každý čtenář zástěru Apetit v hodnotě 160 Kč.

Na co se můžete těšit? Představíme vám časopis Apetit a kuchařské knihy, které v redakci vznikaly. Nahlédnete do zákulisí jejich přípravy a seznámíte se s jejich autorkami. Pomůžete nám slavnostně pokřtít kuchařku Ryby a plody moře. Zvědaví čtenáři se můžou redaktorek zeptat na vše, co je zajímá z tvorby časopisu a kuchařek. Prozradí vám, které jsou jejich nejoblíbenější recepty a co byste měli určitě ochutnat. Přijďte se ve čtvrtek 19. dubna seznámit s redaktorkami časopisu Apetit a spolu s kuchařkami si odnést i praktický dárek do kuchyně.

Nemůžete za námi přijít? Kuchařky z Edice Apetit si můžete prolistovat také online. Všechny publikace koupíte v e-shopu na Apetitonline.cz, ve vybraných stáncích, v síti knihkupectví Kanzelsberger a prodejnách Datart. Cena každé publikace je 299 Kč.