Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (1x)
23. 11. 2006
Ryba na petrželce


< 30 min
5,0 (1x)

Zelená petržel je určitě nejpoužívanější ze všech bylin. A není divu: dokáže jídlu dodat nejen profesionální vzhled a osvěžující barvu, ale taky nezaměnitelnou chuť.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 183 kcal
  • Bílkoviny 0.5 g
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 19.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Ryba na petrželce

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet