Nic proti ředkvičkovým bulvičkám, ale odteď nejspíš budete za hlavní součást téhle zeleniny považovat listy. Čerstvost ředkviček poznáte právě podle listů (teď už víte, proč je chtít), ale těm s přebujelým lupením se vyhněte. Doporučujeme zpracovat nejprve listy, dokud jsou pěkně svěží, okrájené bulvičky počkají v uzavřené nádobě v chladničce.
Suroviny
Na recept
- Energie 675 kcal
- Bílkoviny 30 g
- Sacharidy 9 g
- Tuky 52 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/4
Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!