Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,9 (21x)
10. 4. 2017
Pesto z ředkvičkových listů
Apetit
Pesto z ředkvičkových lístků
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
3,9 (21x)

Nic proti ředkvičkovým bulvičkám, ale odteď nejspíš budete za hlavní součást téhle zeleniny považovat listy. Čerstvost ředkviček poznáte právě podle listů (teď už víte, proč je chtít), ale těm s přebujelým lupením se vyhněte. Doporučujeme zpracovat nejprve listy, dokud jsou pěkně svěží, okrájené bulvičky počkají v uzavřené nádobě v chladničce. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 2-4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2-4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 675 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/4

Přivítejme společně jaro! Vyberte si některý ze svěžích receptů, plných čerstvých surovin… Připravíte nejdříve pesto z medvědího česneku, špenátovou polévku s quinoou, rebarborový koláč nebo kuřecí burger s rukolou? Co vaří doma manželky šéfkuchařů? Nahlédněte spolu s námi do jejich kuchyně. Vyzrajte konečně na obávané kynuté těsto! Není se čeho bát, s naším podrobným návodem to zvládnete raz dva. Vejce v hlavní roli. Pošírovaná, pečená, nahniličko, natvrdo... S našimi originálními recepty z celého světa vás vejce nikdy neomrzí! Muffiny jsou stále in! Vyzkoušejte naše snadné, neotřelé a chuťově vyladěné recepty!

Související články

pampelišky

Jedlé květiny: pampelišky

Její zářivě žluté květy nelze přehlédnout. Pampeliška patří k nejdostupnějším jedlým bylinám, kterých můžete trhat doslova plné košíky. Pochutnáte si na ní od listů až po květy. Zkuste z pampelišky připravit třeba med, víno nebo kapary. Lístky zase můžete přidat do salátu!