Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,0 (6x)
11. 1. 2019
Pchali z čerstvého špenátu


Snadné
< 30 min
4,0 (6x)

Je to něco mezi dušeným špenátem a salátem; chuť ale čerstvým listům dodávají zejména vlašské ořechy. O stylovou ozdobu se postarají jiskrně rudá zrnka granátového jablka, jimiž je Gruzie proslulá.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na pchali

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 260.5 kcal
  • Bílkoviny 9.75 g
  • Sacharidy 17.5 g
  • Tuky 16 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Viktoria a Teona Nashidašvili, z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005