Pastinák si rozhodně zaslouží, aby získal v české kuchyni víc prostoru. Tenhle kořen podobný petrželi totiž vyniká báječně jemnou chutí, a navíc je zdravý. Pokud pastinák nemáte, nahraďte ho celerem nebo mrkví.
6
Suroviny
6
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 709.5 kcal
- Bílkoviny 58.33 g
- Sacharidy 28.83 g
- Tuky 37.83 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/1
Leden 2006