Další chytrý tah, jak zhodnotit sladkou dobrotu z obchodu a přeměnit ji v lahodný novotvar. Rychlé, nevšední – a hlavně výtečné! Jen byste měli mít jistotu, že používáte čerstvá a zdravotně nezávadná vejce, protože žloutek nebude podléhat tepelné úpravě!
30 margotek
Suroviny
30 margotek
Na potření a zdobení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 59.8 kcal
- Bílkoviny 1.37 g
- Sacharidy 2.83 g
- Tuky 4.73 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005