Chuťovka, která potěší i jako hlavní jídlo. V redakci špalíčky zmizely během okamžiku!
Suroviny
Na javorovou hořčici
Na recept
- Energie 1229 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 194 g
- Tuky 26 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2016/11
Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády. Apetit, napsáno s chutí.