Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (3x)
18. 7. 2014
Datle v marcipánu
Apetit
Datle v marcipánu
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (3x)

Také vám zbyly ‚datlefíky‘ ještě od Mikuláše? Nabízíme vám skvělý způsob, jak z nich vykouzlit luxusní nepečené cukroví.


Nezhasínat obrazovku
30 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

30 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 225.67 kcal
  • Bílkoviny 2.17 g
  • Sacharidy 45.07 g
  • Tuky 3.73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005

Související články

Marcipánové rohlíčky s čokoládou

Marcipán: Lahodná mandlová hmota na dort, brambory i figurky

Ve středověku marcipán platil za luxusní zboží, které si mohli dovolit jen šlechtici a majetní lidé. Dnes se tato mandlová pochoutka stala běžnou cukrářskou surovinou pro výrobu postaviček a k potahování dortů. Je také součástí některých tradičních pochoutek, jako jsou například Mozartovy koule nebo vánoční štola. Jak se liší pravý marcipán od falešného a jak si vyrobit svůj domácí? K čemu ho dál použít?