Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,7 (7x)
25. 8. 2016
Dalamánky
Apetit
Dalamánky s datlemi a fíky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,7 (7x)

Na tohle pečivo si připravte kvásek z droždí předem a nechte ho přes noc v lednici. Krásně se rozvine aroma, a dalamánky tak budou obzvlášť delikátní.


Nezhasínat obrazovku
20 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

20 kousků

Na kvásek z droždí

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 243.45 kcal
  • Bílkoviny 8.2 g
  • Sacharidy 35.75 g
  • Tuky 6.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006