1. Vepřové maso nakrájené na kousky, osolené, opepřené, ochucené tymiánem, zprudka orestujeme na pánvi a dáme bokem.
2. Na vypeku lehce osmahneme nakrájenou jarní cibulku. Podlijeme worchestrem a rozpustíme v něm med, přidáme nastrouhaný zázvor a směs promícháme, aby se spojila.
3. Do směsi přisypeme vepřové kousky, aby se ve šťávě obalily.
Podáváme například s kaší nebo celerovým pyré http://www.apetitonline.cz/recepty/5452-celerove-pyre.html
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 306 kcal
- Bílkoviny 25.25 g
- Sacharidy 21 g
- Tuky 15 g