Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (9x)
18. 7. 2014
Žloutková vinná pěna
Apetit
Žloutková vinná pěna
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (9x)

Žloutková pěna s dezertním vínem je známá jako ‚zabaglione‘ či ‚sabayon‘. Abyste si vychutnali její jemnou chuť, nedejte jí šanci vychladnout!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 415.25 kcal
  • Bílkoviny 17 g
  • Sacharidy 16.25 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Květa
27.02.2008 11:52
Nevím, nevím, takový časopis jako vy by se měl vyhnout propagaci jídel se syrovými žloutky.To zpracování nad párou nestačí. Co vy na to?
  profile image
01.03.2008 02:23
kdo nechce,ať je nejí :-)
  profile image
Radka
03.03.2008 20:34
Na čerstvých syrových žloutcích nevidím nic závadného.
  profile image
Lucie B.
29.03.2008 17:43
Milá Květo, zabaglione je jeden z nejvyhlášenějších světových dezertů. Kupte si zkrátka kvalitní vejce, ideálně z biochovu. Jinak Vaše poznámka, promiňte mi tu drzost (ale je to bohužel tak:-), svědčí opět o "českém" strachu až skepsi vůči světové kuchyni. Tento dezert má místo v restauracích nejvyhlášenějších a pokud vím, patří vedle čokoládové pěny k těm nejoblíbenějším vůbec.
  profile image
Alena
27.02.2008 07:55
Recept se nachází v č.4/07, str.47

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007