Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,9 (14x)
18. 7. 2014
Zapečený rýžový koláč s cuketami a fetou


Velmi snadné
< 60 min
2,9 (14x)

Šťavnatá a vláčná pochoutka z neobvyklého ‚těsta‘ je koláčem i nákypem!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 254.75 kcal
  • Bílkoviny 11.63 g
  • Sacharidy 26.88 g
  • Tuky 11.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,9/5

Hodnocení receptu

2,9/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
19.03.2008 09:22
Recept se nachází v č.6/07, str.70
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.