Jak zužitkovat ovoce z mrazáku aneb rychlý chalupářský koláč inspirovaný italskými recepty. Olivový olej dodá těstu vláčnost a pomerančová i citronová kůra zase vůni. Ovoce namočte před strouháním do horké vody, zbavíte ho tak zbytků chemického postřiku.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1405.5 kcal
- Bílkoviny 28.5 g
- Sacharidy 147.5 g
- Tuky 74 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006