Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
5,0 (7x)
19. 2. 2020
Zadělávané dršťky
Apetit
Zadělávané dršťky
Apetit


Snadné
< 20 min
5,0 (7x)

Někdo je miluje, druhý je nemůže ani cítit... Pokud patříte do prvního tábora, vyzkoušejte tento recept!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1407 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 117 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Dršťková polévka

Polévka tak hustá, že by po ní mohly chodit kočky: Příběh české dršťkové, na kterou nedal dopustit ani Jan Neruda

Dršťková polévka. Už jen ten název vyvolává ostré emoce. Když se ale na přelomu 19. a 20. století řeklo „jít na dršťkovou“, neznamenalo to jen zahnat hlad. Praha tehdy měla svůj zvláštní rytmus. Hospody a vinárny byly místem, kde se žilo. Číšnici měli prestiž a hostinští byli hrdí na svou profesi. V pražských podnicích jako U Zlatého hada, U Ježíška nebo U Choděry se scházeli básníci, malíři, muzikanti i profesoři.