Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,7 (34x)
18. 7. 2014
Velikonoční hlavička s uzeným masem
Apetit
Velikonoční hlavička s uzeným masem
Apetit


Snadné
< 75 min
4,7 (34x)

Záleží jen na vás, jaký kus uzeného použijete. Pro tento recept na velikonoční hlavičku s uzeným masem je nejlepší bůček, krkovice a plec nebo jejich kombinace. Klasická velikonoční nádivka nesmí na slavnostním stole chybět a rozhodně ji ocení i hladoví koledníci. Vařením syrového uzeného v tlakovém hrnci ušetříte čas.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 605.25 kcal
  • Bílkoviny 40.5 g
  • Sacharidy 49.75 g
  • Tuky 21.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry