Záleží jen na vás, jaký kus uzeného použijete. Pro tento recept na velikonoční hlavičku s uzeným masem je nejlepší bůček, krkovice a plec nebo jejich kombinace. Klasická velikonoční nádivka nesmí na slavnostním stole chybět a rozhodně ji ocení i hladoví koledníci. Vařením syrového uzeného v tlakovém hrnci ušetříte čas.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 605.25 kcal
- Bílkoviny 40.5 g
- Sacharidy 49.75 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry