Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
29. 12. 2021
Vegetariánský ramen


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Tento ramen jsme připravili jako vegetariánský, ale Japonci si ho s oblibou dávají s masovým vývarem místo čistě zeleninového. Pokud nejste vegetariáni, ale chutnají vám lehké polévky, zkuste to taky.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na vývar

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2731 kcal
  • Bílkoviny 124 g
  • Sacharidy 373 g
  • Tuky 58 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: adela.peckova , z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

Tereza Vandrovcová

Tereza Vandrovcová: Při nákupu pečiva sáhněte po obyčejné šumavě

Jeden z největších mýtů o veganství je, že se jedná o stravu strohou, bez živin a vitaminů. Jenže opak je pravdou. Vegani mají tak pestrou stravu, jak si sami umanou. Na téma pestrosti veganské stravy, ale i toho, na co si dát při přechodu na čistě rostlinnou stravu pozor, jsme mluvili s vegankou, autorkou portálu Soucitne.cz, aktivistkou za práva zvířat a v neposlední řadě také zakládající členkou České veganské společnosti, vysokoškolskou pedagožkou a lektorkou seminářů exkuraci.cz.