Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (19x)
8. 12. 2016
Tvarohový závin s vinnou pěnou
Apetit
Tvarohový závin s vinnou pěnou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,0 (19x)

Závin, ve kterém se nešetří máslem ani tvarohem, pochází z dob rakousko-uherské monarchie. Tradičně se peče z tenkého taženého těsta, ale skvělý je i z těsta listového.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 velký závin nebo 2 menší
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 velký závin nebo 2 menší

Na pěnu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8393 kcal
  • Bílkoviny 345 g
  • Sacharidy 678 g
  • Tuky 449 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče