Tapiokový pudink se připravuje z tapiokových perel a je skvělou alternativou toho klasického. Je bez lepku a tu zásadní chuť mu dodá přísada, kterou si zvlolíte. U nás to jednoznačně vyhrála kombinace mučenky a manga. Pokud vás také občas přepadne neodolatelná touha po něčem sladkém, máme však dobrou zprávu – i mlsat se dá tak, aby se svědomí ozývalo co nejméně. Recept na tapiokový pudink s kokosovým mlékem vám rozšíří obzory.
Suroviny
Na pudink
Na recept
- Energie 1265 kcal
- Bílkoviny 37 g
- Sacharidy 170 g
- Tuky 38 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/3
Přivítejte jaro s březnovým číslem Apetitu, který je plný svěží inspirace a nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit den od rána až do večera a jak snadno a hravě odlehčit jídelníček. Rozmazlování zahájíme neodolatelnou snídaní! Každému se přece vstává lépe, když na něj na stole čeká talíř syté obilné kaše či vaflí, které jsou dokonale vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. V novém vydání ovšem samozřejmě nechybějí ani recepty na vyvážené obědy, lehké svačiny plné živin či bleskové večeře, které zaručeně zaženou jarní únavu na ústup. Dalšími neoddiskutovatelnými hvězdami březnového čísla jsou pak datle Medjool a stále populárnější kadeřávek. Připravili jsme pro vás i jednu stylovou party, pro kterou jsme měli tu nejkrásnější záminku. Začátek jara v podání Apetitu vás zkrátka bude bavit! Apetit, napsáno s chutí.