Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
30. 3. 2016
tortila
Pixabay.com
Tortilla s mozzarellou a rajčaty
Pixabay.com


< 30 min
0,0 (0x)

Tortilla s mozzarellou a rajčaty se skvěle hodí k obědu, večeři i svačině. Ideální přílohou je křupavý zelený salát. K její přípravě můžete využít vařené brambory, které zbyly od včerejška. A nejlepší je, že je dobrá i studená.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 635.5 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 35.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Lucie
14.08.2008 21:55
Ve Spanelsku me ucili delat tortillu s HODNE olejem, vsechny brambory byly ponorene v oleji, treba i v pul litru oleje, kdyz byly brambory mekke, olej se slil do nadoby (a priste ho pouzili znovu), vlila vajicka a udela se tortilla.
  profile image
děda
25.04.2008 20:54
přidat domácího špeku opečeného na pánvičce
  profile image
děda
25.04.2008 20:59
místo rajčat dát čili papričky
  profile image
Martík
06.05.2006 19:13
Nevíte,kde se dají sehnat ta bramborová kolecka nebo cím se to dá nahradit?
  profile image
Jana
28.08.2006 17:01
Ahojky, nahradila jsem je normálníma bramborama, uvařenýma na loupačku do poloměkka, nakrajený na kolečka a bylo to vynikající!
  profile image
ja
27.03.2006 11:12
Pravdu má samozřejmě pan Tomáš který jak vidím je v oboru zběhlý. Jinak jídlo to není špatné ale jedl jsem už o hodně lepší.
  profile image
Tina
29.04.2006 20:24
Momentalne som v Spanielsku, v Asturias, a oblubene jedlo, ktore sa tu pripravuje je Tortilla- zaklad tvori zmes zemiakov a vajec, priprava na panvici...
  profile image
ma
23.05.2006 17:22
V Madridu při přijetí u starosty byla podávána španělská tortilla studená nakrájená na kousky jako jednohubky a s červeným vínem to bylo moc dobré.
  profile image
Tomáš
10.03.2006 22:58
Máte pravdu, ale jen poloviční. Tortilla je jednak jak Vy správně říkáte pšeničná placka mexického původu. Rovněž existuje ale tortilla španělská, což je přesně to, o čem recept pojednává. Podle Španělů je to vlastně jakákoliv placka s vajíček (naše omeleta), která se přísadami liší podle kraje a recepty se dědí po generace.
  profile image
Iva
06.03.2006 15:01
A kde je ta TORTILLA? (Podle mně Tortilla = placka kukuřičná či pšeničná). Recept připomíná francouzské brambory vylepšené sýrem a rajčaty.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/4

Duben 2005

Související články

rajčatová polévka

5 večeří s rajčaty

Barevné, zdravím kypící plody jsou doslova esencí léta. Vařte s nimi teď, kdy jsou nejvyzrálejší, nejsladší, nejvoňavější, prostě dokonale nej.