Pokrm se samými plusy – odlehčený, bezmasý, a téměř bezpracný... Na léto jako stvořený! Těstoviny s pečenou zeleninou si zamilují i vaše děti.
Suroviny
Na recept
- Energie 2285 kcal
- Bílkoviny 76 g
- Sacharidy 306 g
- Tuky 72 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.
Komentáře
Nečekala jsem, že budou těstoviny tak dobře chutnat, jen bych příště zkrátila dobu pečení zeleniny, základ bych nechala v troubě 10 minut (pekla jsem na klasiku 200 st.) a po přidání rajčat by 10 minut asi taky stačilo, a ještě zvažuji, že bych je předtím oloupala, 2 chilli papričky bez semínek, s nimi stačí bohatě jedna :-) Pro masožrouty jsem přidala zlehka osmahnutou parmskou šunku a taky dobrý :-)