Měkké maso s aromatickou omáčkou chutná přímo neodolatelně! Nejoblíbenějším telecím masem na dušení je v Itálii plec a nožičky. Raději se vyhněte zadní kýtě, libovému masu totiž tahle úprava příliš nesvědčí – bývá pak houževnaté.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 463.25 kcal
- Bílkoviny 36.75 g
- Sacharidy 18.5 g
- Tuky 25.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/3
Březen 2007