Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (219x)
27. 3. 2017
Sušenky z arašídového másla
Apetit
Sušenky z arašídového másla
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (219x)

Kdo by čekal, že arašídové máslo může proměnit obyčejné sušenky v zázračnou pochoutku? Jde to! Vláčné sušenky z arašídového másla se vyznačují zcela svébytnou příchutí, jemností a křehkostí. Nevěříte, upečte si arašídové sušenky podle tohoto receptu a přesvědčte se na vlastní chuť.


Nezhasínat obrazovku
30ks sušenek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

30ks sušenek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 95.27 kcal
  • Bílkoviny 1.8 g
  • Sacharidy 13.83 g
  • Tuky 3.47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(219 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Ovesné sušenky

Komentáře

Ivana Prejzová profile image
Ivana Prejzová
08.03.2016 07:18

Jsou vynikající!!! Pekla jsem je večer na druhý den do práce a musela jsem jít spát, abych je nesnědla :-D Dala jsem celkem 120g cukru a myslím, že je to akorát. Těsto jsem rozdělila a do poloviny jsem přidala kakao, jsou ještě lepší než ty světlé. Kostičky čokolády jsem dala do všech. Už se těším, až je upeču znova. Od této chvíle se arašídové máslo stane základní surovinou v mé domácnosti, abych mohla péci tyto super výborné sušenky :-)

Alexandra Páral profile image
Alexandra Páral
27.02.2015 21:32

Dnes jsem vyzkoušela. Dle rad zkušených viz. výše, jsem dala jen 150g třtinového cukru a přidala 60% čokoládu 1.balení ( rozdrcené na maličké kostičky) rovnou do těsta. Jsou výborné!

  profile image
wicked_soul
15.03.2010 21:55
používám místo hladké mouky špaldovou ;)
  profile image
snowgirl
17.08.2009 14:25
Sušenky se povedly a měly velký úspěch, přišly mi však dost sladké. Dávala jsem ho celkem o 50g méně, ale příště dám ještě méně.
  profile image
Jana
25.09.2008 22:13
Susenky zmizely za nekolik hodin ... pouzila jsem jen trtinovy cukr, ale take mensi mnozstvi. Priste vyzkousim s kousky cokolady ... A vubec jsem je nemackala, "rozplacly" se krasne samy. :-) Vrele doporucuji, skvely recept!
  profile image
Veronika
29.03.2008 20:39
musím říct, že jsou výtečné! akorát mi druhý den trochu ztvrdly, tedy jen jedna, na test... zbytek nevydržel na stole!
  profile image
Alena
14.09.2007 17:35
Recept se nachází v č.12/04, str.86
  profile image
tuttifrutti
28.06.2007 16:56
Dělala jsem je z celozrnné mouky,přidala kousky arašídů a jsou skvělé - přesně ta pravá coockies konzistence - křupavé a uvnitř měkké. Příště o hodně míň cukru, 50g jsem nahradila moukou a pořád jsou sladké až až. Asi záleží na druhu másla.
  profile image
arsinoe
19.02.2007 09:57
opravdu vynikajici! pouzila jsem peanut butter s kousky arasidu a pridala do testa hrst rozinek. po susenkach se jen zaprasilo. jsou dost sladke, priste dam min cukru nez je v receptu. ale i tak stoji za to. nam!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/12

Prosinec 2004