Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,9 (11x)
23. 3. 2016
Středomořské špagety


Velmi snadné
< 30 min
4,9 (11x)

Neseženete-li roketu, použijte listový špenát, klidně mražený.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3009.5 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 525.5 g
  • Tuky 21 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Barbora
05.06.2008 14:01
Dobré, ale proč mám hrnec, ve kterém jsem vařila těstoviny vytítat papírem a vařit v něm zbytek jídla (rajčata)? To je recept pro kuchařky, které mají doma pouze jednu nádobu na vaření? :-)
  profile image
Alena
31.08.2007 10:09
Recept se nachází v č.2/05, str.15
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

quiche

5 večeří se středomořskou chutí

Pro středomořskou kuchyni jsou typické čerstvé a výrazné suroviny. Vybrali jsme z nich ančovičky, sýr feta, sušenou šunku, rajčata a olivy. Představujeme vám je v nových, rychlých úpravách pro všední den.