Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (4x)
18. 7. 2014
Španělská vejce


Snadné
< 30 min
4,3 (4x)

Křupavý toust, vajíčko a dobrá uzenina – to je klasická trojka, která vás spolehlivě postaví na nohy!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 571.5 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 51.25 g
  • Tuky 28.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Španělská vejce

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Proč kupovat bio vejce a vejce z volného výběhu?

Vajíčka patří mezi běžné potraviny v naší kuchyni. A za každým z nich stojí (nebo spíš sedí) jedna slepice. Jenže na první pohled mezi nimi není žádný rozdíl. Proč jsou tedy bio vejce stále populárnější? Čím se od těch klasických liší?