Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,9 (15x)
18. 7. 2014
Vejce v housce
Apetit
Vejce v housce
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,9 (15x)

Naše čtenářka Kristýna, která nám poslala tento recept, žije ve Švýcarsku, kde jsou k dostání minichlebíky. V českých podmínkách jsme je nahradili houskami.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 692 kcal
  • Bílkoviny 31.75 g
  • Sacharidy 66.5 g
  • Tuky 24.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit, z vydání Apetit 2011/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/4

Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.