Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,9 (37x)
18. 7. 2014
Špagety s pestem a parmazánem
Unsplash.com
Špagety s pestem a parmazánem
Unsplash.com


Velmi snadné
< 10 min
3,9 (37x)

Špagety s pestem je jídlo jen ze tří ingrediencí, které vás překvapí svou jednoduchou přípravou, zato naprosto dokonalou chutí. Neodolatelné spojení, které musíte vyzkoušet. Není nic snazšího než uvařit těstoviny a když je obohatíte sýrem a aromatickým pestem, máte ideální přílohou k masovým kuličkám nebo lehkou vegetariánskou večeři.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 349.5 kcal
  • Bílkoviny 16.67 g
  • Sacharidy 42.33 g
  • Tuky 12.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Spaghetti carbonara

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005

Související články

Špagety se sardinkami, hráškem a strouhankou

Tajemství al dente aneb Jak uvařit těstoviny jako Italové

Italové mají k vaření těstovin velmi odpovědný přístup. Správně uvařené těstoviny jsou totiž „al dente“ – tedy tak, aby byly na skus pevné. Pokud jsou měkké a nekladou při skousknutí žádná odpor, někde jste udělali chybu. Jestli chceste špagety či jiné těstoviny připravit stejně jako Italové, pak dodržujte základní pravidla.