Luxusní bramborové kaše, ideální příloha k lososovi se šampaňskou omáčkou. Ve Francii by se k němu podávalo jen pečivo, ovšem nám k tomu kaše sedí víc. Stejně dobré jsou také brambory vařené v páře.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 437.25 kcal
- Bílkoviny 3.75 g
- Sacharidy 29.75 g
- Tuky 33.25 g
Postup přípravy
Autor: Dagmar Derré, z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna