Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (32x)
27. 2. 2017
Bramborové škubánky
Apetit
Bramborové škubánky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (32x)

Bramborové škubánky jsou jako pohlazení od babičky. Připravte si je podle našeho receptu a užijte si s námi sladký návrat do dětství... Jednoduchý recept, základní ingredience a fantastický výsledek!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1362.75 kcal
  • Bílkoviny 28 g
  • Sacharidy 179.5 g
  • Tuky 63.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lukáš Lanč profile image
Lukáš Lanč
20.05.2009 10:31
já mám nejradši škubánky druhý den, kdy se z nich vytvaruje placka, která se opeče na pánvi a osolí. mňam:)
  profile image
aworel
08.05.2008 11:49
Prosím dejte si pozor na paření mouky. Už při čtení receptu mne zaujala doba páření - dvacet minut! Nedělejte to, protože předpokládám, že drtivá většina vaří v normálním nádobí a ne v nádobí se super nepřilnavým povrchem. Je totiž nepravděpodobné, že při snížení tekutiny na vaření o polovinu a pak ještě dvacet minut po dvacet minut zahřívat - pařit, tak si koledujete o problém v podobě připálených brambor. Doporučuji klasicky - vodu slít stejně jako v receptu jen s tím rozdílem, že opětovně přivedete k varu a odstavíte. Těch dvacet minut dodržte, mouka pak ztrácí svou syrovou pachutˇ. To zahřátí můžete klidně zopakovat, ale nikdy ne souvisle dvacet minut, protože pak o škubánky přijdete a to vás pak odradí na velmi dlouho od tak dobrého pokrmu, jakým škubánky určitě jsou! Přeji Všem dobrou chutˇ.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/10

2004/10