Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Salát z uzené tresky se ztraceným vejcem


Snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Do hitu francouzských bister se klasicky dává škvařená slanina. Varianta s uzenou rybou je ale přímo lahůdková!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 807 kcal
  • Bílkoviny 50.5 g
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Salát z uzené tresky se ztraceným vejcem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 18:20
Recept se nachází v č.3/06, str.34