Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (20x)
18. 7. 2014
Salát z kuskusu s fetou a cuketami


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (20x)

Osvěžující lehká letní večeře nebo luxusní příloha ke grilovanému masu či zelenině


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 371.5 kcal
  • Bílkoviny 14.75 g
  • Sacharidy 52.5 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Salát z kuskusu s fetou a cuketami

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
hanka123
31.08.2008 19:25
Mám ráda jídla na tento způsob, tak jsem tenhle recept hned vyzkoušela. Dnes už ho dělám hodně zjednodušeně, bez sýra a vývaru, zato se spoustou česneku a je to moje hooodně častá letní večeře.

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.