Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,5 (37x)
30. 11. 2016
Salát z červené řepy
Apetit
Salát z červené řepy
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,5 (37x)

V salátech z čerstvé řepy vynikne její nádherná barva, lehounce navinulá chuť – a především šťavnatost! Navíc tato kombinace s cherry rajčátky vám řepu představí zase z jiného úhlu. Připravte si ho jako zeleninovou přílohu ke grilovanému masu nebo jako podzimní životabudič. Salát z červené řepy je plný vitamínů a neskutečně úžasné chuti. A přitom je recept tak jednoduchý!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 147.5 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/1

Leden 2007