Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,1 (91x)
19. 5. 2016
Řepánky
Apetit
Řepánky
Apetit


Snadné
< 75 min
4,1 (91x)

Řepa nasladko? Nebojte se a vyzkoušejte. Ta cukrová k tomu přímo svádí. Řepánky jsou staročeský recept, který funguje i dnes. Kynuté těsto s makovo-řepnou náplní je sympatická alternativa klasických kynutých buchet.


Nezhasínat obrazovku
Na 12 řepánků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 řepánků

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5103 kcal
  • Bílkoviny 179 g
  • Sacharidy 546 g
  • Tuky 318 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(91 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.