Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (8x)
25. 8. 2016
Salát z čerstvého špenátu, hub a slaniny
Apetit
Salát z čerstvého špenátu, hub a slaniny
Apetit


Snadné
< 30 min
5,0 (8x)

Vláčné lístky, pevné houby a vlahá, pikantně křupavá zálivka vytvoří podivuhodný kontrast. Zálivku jsme si vypůjčili z Valašska, kde se odedávna používá na salát z čerstvého zelí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 172 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 10.5 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
04.09.2007 16:06
Recept se nachází v č.1/06, str.16
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.