Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (26x)
19. 5. 2016
Salát z bílé ředkve a řepy s kysanou smetanou
Apetit
Salát z bílé ředkve a řepy s kysanou smetanou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (26x)

Ředkev a řepu nakrájejte opravdu na velmi tenké plátky jako na carpaccio. Pokrm můžete podávat jako studený předkrm nebo salát. Salát z bílé ředkve a řepy s kysanou smetanou v zimě doplní potřebné vitamíny a příjemně osvěží.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 251.25 kcal
  • Bílkoviny 1.25 g
  • Sacharidy 10.25 g
  • Tuky 20.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/10

Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva

Související články

Pohlreich recept

Řepové carpaccio podle Pohlreicha. Zajímavá marináda vykouzlí z prosté suroviny luxusní občerstvení

Zajímavá úprava obyčejných lokálních surovin, to je přístup, kterým se ubírá moderní gastronomie už pár let. Tento koncept je blízký i Zdeňku Pohlreichovi. Ochutnejte carpaccio z červené řepy podle slavného českého šéfkuchaře v luxusním pojetí. Na závěr jsme pro vás připravili ještě pár tipů, z jaké zeleniny lze vegetariánské carpaccio ještě připravit.