Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (19x)
24. 6. 2023
Rýžový nákyp s meruňkami a mátou
Apetit
Rýžový nákyp s meruňkami a mátou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (19x)

Jaký je ten nejlepší rýžový nákyp? Načechraný, lehký, nesmí v něm chybět ovoce... Přesně takový je tenhle! Přidali jsme do něj tvaroh, aby byl výživnější, a citronovou kůru, aby krásně voněl. Meruňky jsme zvolili čerstvé, díky tomu nebude přeslazený. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 859.5 kcal
  • Bílkoviny 35.33 g
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 39 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/7

Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska.  Apetit, napsáno s chutí. 

Související články

20250728_Rýžový_nákyp_foto-1.jpg

Rýžový nákyp se švestkami: Voní jako dětství, ale chutná jako luxusní pokrm z moderní restaurace

Voňavý, nadýchaný a s jemným nádechem vanilky – rýžový nákyp se švestkami patří mezi sladké pokrmy, které v sobě spojují chuť dětství s elegancí moderní kuchyně. Sladké, šťavnaté švestky se při pečení krásně propojí s krémovou rýží, zatímco zlatavá sněhová čepice dodá nákypu lehkost i slavnostní vzhled. Připravte si tuto snadnou a sytou dobrotu a ozvláštněte ji třeba kořením, čokoládou či kapkou rumu.