Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
3,8 (20x)
18. 7. 2014
Rychlé cizrnové karbanátky
Unsplash.com
Rychlé cizrnové karbanátky
Unsplash.com


Velmi snadné
< 45 min
3,8 (20x)

Můžete je ogrilovat nebo osmažit. Křupavé cizrnové karbanátky s cibulkou v nadýchaných žemlích jsou skvělou volbou na rychlou a chutnou večeři. Směs plnou bylinek a koření stačí lehce promixovat, vytvarovat do placek a opéct dokřupava. Podávejte s oblíbenými omáčkami nebo čerstvou zeleninou a dopřejte si pohodové jídlo, které voní domácí kuchyní i grilovačkou.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na cizrnové karbanátky

Na ozdobu a k podávání:

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 384.25 kcal
  • Bílkoviny 12.25 g
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 17.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(20 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/6

Červen 2005