Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (41x)
14. 8. 2014
Zapečená čokoláda
Apetit
Zapečená čokoláda
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (41x)

Na první pohled jednoduchost sama – ale ten pocit, když se lžička proboří krustičkou do žhavé čokoládové lávy…


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 876.5 kcal
  • Bílkoviny 19.5 g
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 59.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(41 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Eva
29.10.2008 08:39
Po vlastní zkušenosti s dezerty s přepuštěnou čokoládou doporučuji dát ještě špetičku skořice, zvýrazní to aroma čokolády
  profile image
Andy
21.08.2008 11:07
Nebyl sice spatny, ale nijak zvlast nas nenadchnul
  profile image
Marcel Lukačka
18.05.2008 15:55
Je to skvelé, ako celý Vás časopis, ktorý s manželkou kupujeme od 3tieho čísla, kedy sme ho zaregistrovali. Teraz k receptu náš tip: skúsili sme to s tmavou Callebaut čokoladou (pozor potom bez masla ale 150g a miesto Baileys Amareto a mandle sme doplnili o vlasšské orechy 50:50. Výsledok? Skúste sami, neobanujete.
  profile image
katka
06.02.2008 09:45
tenhle recept vyšel v Apetitu asi před 2 lety, děláme ho od té doby pravidelně a nemá chybu!!!
  profile image
katka
06.02.2008 09:48
stačí klidně i rum, nemusí to být zrovna likér, ale myslím, že to už níže někdo psal
  profile image
Veronika
23.01.2008 11:20
Tak klobuk dole, tato cokolada nemala chybu. Asi len jednu, ze jej bolo malo :-)
  profile image
mattes
19.01.2008 10:25
perfektní, skvělé, úžasné....jedním slovem těžko popsatelné.....
  profile image
mattes
19.01.2008 10:24
perfektní, skvělé, úžasné....jedním slovem těžko popsatelné.....
  profile image
Karel
11.01.2008 20:17
Bylo to velmi dobré jenom sem tam pridal trochu kakaa aby to bylo vic černé a dá se také použít rum
  profile image
janička
11.11.2007 15:14
superrrrrrrrr!
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006

Související články

Lava cake

Pohlazení jménem čokoládový fondán

Představte si, jak zakrojíte do dezertu, který má na první pohled hustou strukturou, a najednou z jeho vnitřku pomalu vytékat lesklá, krémová čokoládová láva. Někteří už určitě vědí, že je řeč o tzv. lávových dortících někdy označovaných také jako čokoládový fondán. Kdo s lávovým dortíkem přišl první a jak si ho připravit doma?