Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
4,2 (19x)
13. 12. 2018
Rizoto s italskou klobásou a rajčátky
Apetitonline.cz
Rizoto s italskou klobásou a rajčátky
Apetitonline.cz


Snadné
< 10 min
4,2 (19x)

Rizoto z trouby je přímo geniální recept! Dokonale krémové, plné chuti a téměř bez práce... Při přípravě (nejen) této večeře vám bude neocenitelným pomocníkem sada nádobí Tefal Ingenio Elegance.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1146 kcal
  • Bílkoviny 28 g
  • Sacharidy 169 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční prezentace, z vydání Apetit Rizoto s italskou klobásou a rajčátky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.