Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (8x)
23. 5. 2016
Řecké špízky


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (8x)

Přeneste se znovu na dovolenou v Řecku s těmito aromatickými a jemnými kuřecími špízy. Hodí se na gril i trouby. 


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na tsatsiki

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 221.5 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 7.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
evee
18.07.2010 16:26
bolo to výborné, na grile, so šalátom, doma upečenou pitou aj zazikmi. Akurát ja ich robím s kyslou smotanou a majonézou light a uhorky nesolím, len vyžmýkam.
  profile image
Alena
30.03.2008 09:36
Recept se nachází v č.4/04, str.24
  profile image
Petra
28.09.2007 18:45
Opravdu dobrota. Maso jsem naložila do oleje a všech přísad a ještě zakapala šťávou z půlky citrónu. A nechala pár hodin v ledničce. Maso natáhlo řeckou chuť i vůni :o))
  profile image
Slavek
15.07.2007 11:44
Proboha proc Lucina?
  profile image
dendrobata
05.03.2008 21:59
protoze nejlepsi je pravy ovci recky jogurt,ale ten se u nas da blbe sehnat,a tak je nej smichat husty smetanovy jogurt a lucinu, aby mely tzaziky spravnou hustotu a nej je pridat kousek maty! hustotu
  profile image
Michaela
25.03.2008 18:24
Řecký jogurt prodává Interspar a mají ho vždy. Zkuste , protože jak se říká, nejlepší je oroginál.
  profile image
Tereza
06.06.2008 14:24
Objevila jsem v Galerii Fenix ve Vysočanech krásný středomořský obchůdek.Tam koupíte nejen pravý řecký jogurt,ale i vína, koření, olivy... Mám ráda originály! :o)
  profile image
Sangerovi
22.07.2006 16:05
Pochutnali jsme si, do tzatziki mene cesneku a misto arabskeho chleba, francouzska bagetka.
  profile image
Honza, Lucka a Eliška
16.01.2007 13:41
Také jsem si moc pochutnali...pokrm splnil naše gastronomické předtuchy a očekávání, naplnilo naše chuťové buňky až po okraj
  profile image
kristyna
19.07.2006 22:34
Moc dobre, do masa jsem k oreganu pridala jeste rozmaryn a trochu cesneku s cerstve mletym peprem. Idealni lehka letni vecere
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004