Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (47x)
20. 9. 2023
Raffaello cheesecake
Moje Gotowanie
Raffaello cheesecake
Moje Gotowanie


Snadné
> 60 min
3,9 (47x)

Za raffaello cheesecake by se nemusela stydět ani renomovaná cukrárna. Dort je obalený v kokosu, vršek je efektně politý bílou čokoládou a ozdobený milovanými kokosovými pralinkami. Raffaello cheesecake je jako stvořený pro zvláštní příležitosti – nádherný a mimořádně chutný. 


Nezhasínat obrazovku
Na dortovou formu o průměru 24 cm
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na dortovou formu o průměru 24 cm
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 502.38 kcal
  • Bílkoviny 9.08 g
  • Sacharidy 54.54 g
  • Tuky 27.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Joanna Komorowska, z vydání Apetit Raffaello cheesecake

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(47 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.