Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
5,0 (5x)
3. 1. 2024
Pstruh se salátem s čočkou a pečenými bramborami
Apetit
Pstruh se salátem s čočkou a pečenými bramborami
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
5,0 (5x)

Kombinace brambor, čočky a špenátu ve vás vzbuzuje pochyby? Zkuste je odložit, protože výsledek je naprosto famózní. Navíc pstruha se salátem s čočkou a pečenými bramborami zvládnete připravit za cca 45 minut.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1074 kcal
  • Bílkoviny 61.5 g
  • Sacharidy 92.75 g
  • Tuky 49.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/1

S lednovým Apetitem, který vychází už 15. 12. 2022, můžete do nového roku s číslovkou 2023 vykročit s lehkou hlavou a jistým krokem. Nebojte se, nebudeme po vás chtít žádná předsevzetí. S novým vydáním totiž žádné trápení hlady nehrozí. Naplnili jsme ho pestrými recepty plnými chuti, při jejichž tvorbě jsme se snažili myslet nejen na výživnost, ale také šetrnost k rodinnému rozpočtu. Těšit se můžete na rychlé večeře s luštěninami, inspiraci, co uvařit, abyste se po návratu ze zimních radovánek rychle zahřáli a dobili energii, nebo nebo nápady, jak využít třeba tvaroh naslano, zdravý kadeřávek nebo cenově dostupnou kořenovou zeleninu. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, správnou volbou bude brunch plný dobrot nebo dezerty z exotického ovoce lahodící oku i chuťovým buňkám. Nechybí ani originální silvestrovské drinky a skvostný pohár, který bude ozdobou každé oslavy. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2022. Apetit, napsáno s chutí.