Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
19. 5. 2016
Prstíky s čokoládou


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Kdo se kdy po ránu toulal nějakým španělským městem, určitě poznal churros, prstíčky z jemného odpalovaného těsta vysmaženého v horkém oleji. Namočené do horké čokolády mají moc učinit probouzející se den neobyčejně krásným.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na prstíky

Na horkou čokoládu

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 801.75 kcal
  • Bílkoviny 20.5 g
  • Sacharidy 62.75 g
  • Tuky 49.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
petruska
19.03.2008 00:32
nejlepsi cokolada je takova, kdyz rozpustite jednu tabulku a rozmichate do ni trosicku mleka nebo smetany..ale fakt jen trosku. sametova a husta;) a kombinace s troskou chili? luxus
  profile image
mm
09.02.2008 18:40
Takato husta cokolada nemoze vzniknut zo surovin, ktore su uvedene v recepte. Skuste pouzit puding, do ktoreho vmiesate kusky cokolady a trochu viac mlieka. Podavajte ihned.
  profile image
liduska.cv
19.07.2007 20:17
prstíky jsou výborné, dělám je docela často. čokoláda, ač dělaná podle receptu, nebyla poživatelná - použité suroviny byly přesně takové jako v receptu.
  profile image
a
03.04.2006 14:24
a
  profile image
b
03.04.2006 14:24
b
  profile image
C
03.05.2007 12:29
C
  profile image
d
09.11.2007 14:43
dddd
  profile image
C
03.05.2007 12:29
C

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004